ДАБАР 2020/2021

интернационален настан по информатика

Оваа година, поради КОВИД-19, Дабар ќе се организира во изменета форма, каде што учениците можат анонимно, од дома, да решаваат задачи и веднаш (при самото решавање) да дознаат кој е точниот одговор на секоја задача. Уживајте.

Настанот е во тек.   ЗАПОЧНИ СО РЕШАВАЊЕ.

досега учествуваа 19047 ученици од нашата држава